Tuesday, November 4, 2008

Penga slampan

Nu mår jag riktigt dåligt faktiskt. Jag har gjort något som bara människor med dålig stil och dålig karma gör.
Jag har en annons ute på blocket, som jag fått förnya 3 ggr (á 50 kr per gång) för att ingen visat intresse för det jag vill sälja. Nu när jag sänkt priset har flera visat intresse för hallmöbeln, och den första killen som ringde lovade jag att hålla möbeln tills på onsdag, då han kunde hämta den (krävs släp). Nu var det så att en kille ringde idag och sa att han kunde hämta den redan samma kväll, och sa att han kunde ge ett högre pris för den, då jag förklarade att jag höll möbeln till en annan kille. Det dåliga är att jag gick med på det.. O nu har han hämtat den, o jag bara känner att fan! jag lovade ju att hålla den till den här andra killen, som för övrigt var en -betydligt- trevligare person. Men nej, jag bröt ett löfte, bara för att jag fick en jävla 100-lapp mer! Snacka om att vara slav under pengarna..! >.<
Jag ringde till killen som jag bröt löftet med, och förklarade vad som hänt, och att köparen gav mer. Han blev ju självklart besviken - det hörde jag, men sa att det var lugnt.
Fan, om jag kunnat hade jag tagit tillbaka möbeln och skitit i den där 100 lappen. Men nu kan jag ju inte det, och den trevliga killen får vara utan sin möbel som han väntat på i flera dagar.
Usch vilken slampa jag är. Nu ska jag gå o ta livet av mig, för att jag bröt ett löfte för 100 spänn. Eller, har någon kanske en idé hur man kan återgälda killen i fråga? Jag skulle må -så- mycket bättre om något kunde göras..

1 comment:

Helena said...

Måste bara tala om, nu flera månader senare hehe, att jag skickade ett blommogram till killen redan samma kväll som han dagen efter fick. :) Han blev jätte glad, och jag har lärt mig en läxa.