Monday, September 29, 2008

James McAvoy's tragedier


Idag har jag tittat på massa nedladdningar. Först ett race med BBC dokumentären Space, en liten serie på 6 delar à 30 min vardera. Jäkligt spännande och snyggt! Rekommenderar den serien djupt.
Sen blev det dags för filmer jag laddat ned för att se mer av James McAvoy, som jag tycker är en fantastisk skådespelare, och en förbannat het sådan. :P Filmen Penelope hade jag sett för några dagar sedan, och den gillade jag grymt mycket, så nu var det dags för Becoming Jane, för att sist avslutas med Antonement. Filmer jag gillar lägger jag in i min externa hårddisk, men dessa sista två åkte direkt till papperskorgen. Inte alls för att de var dåliga på något sätt, bortsett från att de fått mig att må piss! Jag är obotlig romantiker, och de där filmerna.. Jag älskar James McAvoy's prestation och hur briljant han lever sig in i rollerna, men jag hatar historierna och jag hatar Jane Austen! Hur fan kan man välja bort passionerad ÄKTA kärlek, när man erbjuds den, oavsett vilka ekonomiska förhållanden det skulle innebära?? O jag menar hallå, varför skulle hon inte kunna "leva på sin penna", gift med sitt livs kärlek?? Varför i helvete skulle det vara en omöjlighet??!
Nu är klockan snart 01.15, o det känns lönlöst att försöka boosta humöret innan jag ska sova. Är jätte trött nu, o en till film skulle innebära ytterligare ca 2 timmar. :( Sucka.. Tragedifilmer borde komma med varningstext! "OBS! Mådåligt-film. Med risk att få dig att må skit. Bör ej ses innan sänggående".

2 comments:

Sir Richard said...

Psst... de är bara filmer. Inte på riktigt, du vet.

CherryBerry said...

Åh, trevligt med kommentarer! Och vem kan denna mystiska Sir Richard vara? Svårt att veta när profilen inte går att se. ;)
Jag vet att filmer inte är på riktigt, även om vissa baseras på en sorts verklighet. Men hade jag inte påverkats av att se olika människoöden skulle jag heller inte titta på dem. Nu är det så att jag faktiskt påverkas, och jag tror du kan hålla med om att det bästa då är att i högsta möjliga grad bli påverkad positivt, och om möjligt även bli inspirerad. :)